lessen

In onze lessen zit een opbouw. Jonge kinderen leren we brede motorische vaardigheden; een basis voor álle sporten. Hoe ouder onze sporters worden, hoe meer de lessen zich richten op acrobatische onderdelen en specifiek op turnen als wedstrijdsport. Zo sluit de lesinhoud precies aan bij de behoeften van de leeftijdsgroep.

voor wie?

Jongens, meisjes, jong, oud, ervaren of beginner: iedereen is welkom. Omdat we in kleine groepen werken, met gediplomeerde leiding, krijgt iedereen voldoende aandacht om zich te ontwikkelen. Dat vinden we belangrijk. Ook het samen sporten en werken in groepen heeft onze aandacht. Zo onstaat een prettige werksfeer, voor deelnemers én leiding.

aanmelden

Hoe het werkt? Eenvoudig!

  1. zoek in het lesrooster een passende les
  2. meld je aan voor een proefles (gratis en vrijblijvend)
  3. lees op de pagina praktische zaken over kleding, drinken, regels, etc.
  4. kom lekker meedoen
  5. beslis na de proefles of je je aan wilt melden

wat kost het?

Het lesgeld varieert per lestype en lesduur en staat beschreven op de pagina kosten. Het lesgeld wordt betaald in 4 periodes per jaar. Animo stuurt daarvoor een factuur via de email, die via de bank betaald kan worden.

wat zijn de regels rond aan- en afmelden, betalen, ziekte?

Regels zijn nodig om de stichting goed te laten draaien en de lessen prettig en effectief te houden. Animo probeert niet te veel regels op te stellen, maar de regels die we hebben, handhaven we ook. Daarom is het goed hier kennis van te nemen.